Ankkaa ja grillattuja minitomaatteja sekä nokkosmuhennosta

Ankkaa ja grillattuja minitomaatteja sekä nokkosmuhennosta
 
Raaka-aineet
  • 2 ankan rintafileetä
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 10 miniluumutomaattia
  • 2 dl nokkosia
  • 2 dl kermaa
  • ruohosipulia
  • suolaa
  • mustapippuria
Valmistusohjeet
  1. Suolaa ja pippuroi ankan rintafileet. Voit tehdä ankanrintoihin viillot, älä kuitenkaan lihaan asti. Aloita paistaminen muurinpohjapannun kylmimmässä kohdassa. Paista rintafileitä noin 25 minuuttia.
  2. Grillaa miniluumutomaatit. Silppua ruohosipuli ja laita grillattujen tomaattien päälle.
  3. Kuullota pannulla kevätsipulit. Pilko nokkoset ja lisää pannulle. Lisää kerma. Mausta suolalla. Lisää joukkoon tomaatit.
  4. Tarjoile ohuiksi leikattujen ankanrintafileesiivujen kera.