Ankkaa ja grillattuja minitomaatteja sekä nokkosmuhennosta
Raaka-aineet
- 2 ankan rintafileetä
- 1 nippu kevätsipulia
- 10 miniluumutomaattia
- 2 dl nokkosia
- 2 dl kermaa
- ruohosipulia
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohjeet
- Suolaa ja pippuroi ankan rintafileet. Voit tehdä ankanrintoihin viillot, älä kuitenkaan lihaan asti. Aloita paistaminen muurinpohjapannun kylmimmässä kohdassa. Paista rintafileitä noin 25 minuuttia.
- Grillaa miniluumutomaatit. Silppua ruohosipuli ja laita grillattujen tomaattien päälle.
- Kuullota pannulla kevätsipulit. Pilko nokkoset ja lisää pannulle. Lisää kerma. Mausta suolalla. Lisää joukkoon tomaatit.
- Tarjoile ohuiksi leikattujen ankanrintafileesiivujen kera.