Broileria Sriracha-hoisinkastikkeella glaseerattuna

Broileria Sriracha-hoisinkastikkeella glaseerattuna
 
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
 
Raaka-aineet
  • 3 rkl hoisin-kastiketta
  • 1 rkl ketsuppia
  • 1 ¼ tl Sriracha-chilikastiketta
  • 1 ½ rkl kasvisöljyä
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 1 rkl raastettua valkosipulia
  • ¾ tl currya
  • 500-600 g broilerin rintafileitä
  • suolaa
  • 1 kevätsipuli
Valmistusohjeet
  1. Sekoita keskenään hoisin-kastike, ketsuppi ja sriracha kulhossa.
  2. Kuutioi broilerfileet noin 2 x 2 cm kuutioiksi ja mausta ruokalusikallisella suolaa.
  3. Kuumenna paistinpannulla kasvisöljy. Lisää pannulle raastettu inkivääri ja valkosipuli sekä curry ja paista hetki. Lisää kuutioidut broilerin palat ja paista kunnes broileri on kypsää. Sekoita joukkoon kastikesekoitus ja pyörittele broileripaloja kunnes ovat saaneet kauniin pinnan. Sammuta liesi ja anna kevätsipuleiden paistua pannulla hetki. Tarjoile heti riisin, nuudelin tai salaatin kera.