Couscousilla ja chorizolla täytetty porsaanfileerulla
Raaka-aineet
- 1 porsaan pihvifilee
- 100 g chorizo-makkaraa
- 50 g punainen paprika
- puolikas sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 50 g suppilovahveroita / muita sieniä
- 2 oksaa timjamia
- 1 keltuainen
- 1,5 dl keitettyä couscousia
- suolaa ja pippuria
Valmistusohjeet
- Leikkaa filee pituussuunnassa keskeltä auki taskuksi ja taita levyksi. Nuiji ohuemmaksi levyksi. Suolaa ja pippuroi pinnalta.
- Kuutioi chorizo, paprika ja sipuli pieneksi. Hienonna valkosipuli ja paahda pannulla. Lisää sienet. Paahda edelleen, kunnes saavat väriä. Mausta timjamin lehdillä. Jäähdytä.
- Levitä fileen päälle massa ja kääri filee rullaksi ja sido kiinni.
- Paista rullaan pannulla väri, suolaa vielä hieman. Paista loppuun 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
- Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa.