Couscousilla ja chorizolla täytetty porsaanfileerulla

Couscousilla ja chorizolla täytetty porsaanfileerulla
 
Raaka-aineet
  • 1 porsaan pihvifilee
  • 100 g chorizo-makkaraa
  • 50 g punainen paprika
  • puolikas sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 50 g suppilovahveroita / muita sieniä
  • 2 oksaa timjamia
  • 1 keltuainen
  • 1,5 dl keitettyä couscousia
  • suolaa ja pippuria
Valmistusohjeet
  1. Leikkaa filee pituussuunnassa keskeltä auki taskuksi ja taita levyksi. Nuiji ohuemmaksi levyksi. Suolaa ja pippuroi pinnalta.
  2. Kuutioi chorizo, paprika ja sipuli pieneksi. Hienonna valkosipuli ja paahda pannulla. Lisää sienet. Paahda edelleen, kunnes saavat väriä. Mausta timjamin lehdillä. Jäähdytä.
  3. Levitä fileen päälle massa ja kääri filee rullaksi ja sido kiinni.
  4. Paista rullaan pannulla väri, suolaa vielä hieman. Paista loppuun 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
  5. Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa.