Etanoita ja lardoa

Etanoita ja lardoa
 
Raaka-aineet
  • 16 etanaa
  • 100 g lardoa
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 2 salottisipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 100 g voita
  • 1 rasia pikkusalaatteja
  • 1 rasia miniparsaa
  • suolaa
  • sitruunaa
  • mustapippuria
  • rakuunaa
Valmistusohjeet
  1. Huuhtele etanat hyvin juoksevan veden alla. Kuori sipulit ja hienonna veitsellä.
  2. Laita kattilaan voi ja sipulit. Kuullota sipulit pehmeiksi, lisää valkoviini ja haihduta melkein kaikki viini pois. Lisää hienonnettu persilja ja etanat. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
  3. Leikkaa veitsellä tai leikkelekoneella ohuita siivuja lardosta.
  4. Kuori parsat ja leikkaa kuorimaveitsellä ohuita lastuja parsasta. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
  5. Kokoa annos ja laita minisalaatteja annokseen.