Etanoita ja lardoa
Raaka-aineet
- 16 etanaa
- 100 g lardoa
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 2 salottisipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 100 g voita
- 1 rasia pikkusalaatteja
- 1 rasia miniparsaa
- suolaa
- sitruunaa
- mustapippuria
- rakuunaa
Valmistusohjeet
- Huuhtele etanat hyvin juoksevan veden alla. Kuori sipulit ja hienonna veitsellä.
- Laita kattilaan voi ja sipulit. Kuullota sipulit pehmeiksi, lisää valkoviini ja haihduta melkein kaikki viini pois. Lisää hienonnettu persilja ja etanat. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
- Leikkaa veitsellä tai leikkelekoneella ohuita siivuja lardosta.
- Kuori parsat ja leikkaa kuorimaveitsellä ohuita lastuja parsasta. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
- Kokoa annos ja laita minisalaatteja annokseen.