Friteerattua broilerin sisäfileetä ja ratatouillea

Friteerattua broilerin sisäfileetä ja ratatouillea
 
Raaka-aineet
  • 400 g broilerin sisäfileitä
  • 1 kanamuna
  • 150 g korppujauhoja
  • 0.5 l rypsiöljyä
  • 1 munakoiso
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 keltasipuli (iso)
  • 30 g tomaattipyreetä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 5 dl tomaattimehua
  • 1 tomaatti
  • 1 rosmariinin oksa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
Valmistusohjeet
  1. Riko kanamunasta rakenne vispilällä. Pyöräytä sisäfileet kanamunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  2. Leikkaa keltasipuli, tomaatti, kesäkurpitsa ja munakoiso 1x1 cm:n kuutioiksi. Lämmitä kattilassa reilusti oliiviöljyä ja freesaa tomaattipyreetä ja sipuleita hetken aikaa.
  3. Lisää joukkoon loput kuutioiduista kasviksista ja valkoviini.
  4. Anna valkoviinin kiehua hetken aikaa kovalla lämmöllä, jotta alkoholi haihtuu. Lisää rosmariinin oksa sekä tomaattimehu. Keitä 7-10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Lämmitä rypsiöljy kattilassa 160-180-asteiseksi. Upota paneroidut sisäfileet kuumaan öljyyn. Friteeraa sisäfileitä 3-4 minuuttiia ja tarkista, että broileri on kypsää. Tarjoile ratatouillen kanssa.