Halstrattu lohisalaatti ja kaviaaria

Halstrattu lohisalaatti ja kaviaaria
 
Raaka-aineet
  • 200 g lohta
  • pieni nuppu kukkakaalia
  • 5 villiparsaa
  • nippu retiisejä
  • 1 kurkku
  • kevätsipulinvarsia
  • 1 rkl kaviaaria
  • salaattia
  • suolaa
  • pippuria
Sitruunadressing
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 1 keltuainen
  • 1 dl öljyä
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • suolaa, pippuria
Valmistusohjeet
  1. Leikkaa lohenseläkkeestä 1 cm:n paksuisia viipaleita. Laita kuumalle pannulle suolaa ja halstraa lohi nopeasti. Paista kukkakaalit nopeasti pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Pilko kevätsipuli, retiisi, parsa ja salaatti ja mausta suolalla, pippurilla sekä öljyllä. Annostele pienellä lusikalla kaviaaria.
Sitruunadressing
  1. Valmista majoneesi. Sekoita keltuainen ja sinappi. Lisää öljy tasaisena nauhana samalla vatkaten. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla.