Haukimousse ja sahramilla maustettu haukisalaatti
Raaka-aineet
- 500 g haukifileetä
- öljyä paistamiseen
- valkoviinietikkaa
- mustapippuria
- suolaa
- voita
- sahramia
- ranskankermaa
- kermaa
Salaatti
- 2 porkkanaa
- 1 purjo
- 1 kurkku
- salaattia
- tomaatteja
Valmistusohjeet
- Poista hauesta ruoto Y-viillolla. Pistä pannulle voita sekä sahrami ja kalafileet. Paista fileet kypsiksi ja nosta puolet kaloista tehosekoittimen kulhoon ja jätä puolet pannulle. Lisää tehosekoittimen kulhoon hieman suolaa ja ranskankermaa ja sekoita hienoksi massaksi.
- Ota massa kulhosta ja anna jäähtyä. Ohenna massa sopivaksi kermalla.
Salaatti
- Leikkaa porkkanat ohuiksi siivuiksi ja kurkku ohuiksi viipaleiksi. Laita kulhoon. Lisää suolaa ja valkoviinietikkaa ja sekoita ainekset. Lisää pinjansiemenet. Siivuta tomaatit. Lisää viimeisenä salaatti.