Herkkutattimunakasta ja paahdettua lohta
Raaka-aineet
- 6 kananmunaa
- 6 rkl kuohukermaa
- 1 nippu ruohosipulia
- 500 g lohifileetä
- 250 g pinaattia
- pala purjoa
- 200 g herkkutatteja
- 1 dl pinjansiemeniä
- pala parmesaanijuustoa
- suolaa
- öljyä
- mustapippuria
Valmistusohjeet
- Sekoita kananmunat ja kerma keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siisti pinaatit ja kuutioi herkkutatit sekä purjo. Leikkaa lohesta puolen sentin paksuisia siivuja. Kypsennä lohisiivut kuumalla paistinpannulla molemmin puolin kypsiksi.
- Paista herkkutatit sekä purjo pannulla ja lisää lopuksi pinaatti sekä pinjansiemenet. Tee nopea munakas pannulla ja nostele herkkutattipaistos päälle. Nostele lopuksi paahdetut lohipalat sekä parmesaanilastut munakkaan päälle.