Herkkutattimunakasta ja paahdettua lohta

Herkkutattimunakasta ja paahdettua lohta
 
Raaka-aineet
  • 6 kananmunaa
  • 6 rkl kuohukermaa
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 500 g lohifileetä
  • 250 g pinaattia
  • pala purjoa
  • 200 g herkkutatteja
  • 1 dl pinjansiemeniä
  • pala parmesaanijuustoa
  • suolaa
  • öljyä
  • mustapippuria
Valmistusohjeet
  1. Sekoita kananmunat ja kerma keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siisti pinaatit ja kuutioi herkkutatit sekä purjo. Leikkaa lohesta puolen sentin paksuisia siivuja. Kypsennä lohisiivut kuumalla paistinpannulla molemmin puolin kypsiksi.
  2. Paista herkkutatit sekä purjo pannulla ja lisää lopuksi pinaatti sekä pinjansiemenet. Tee nopea munakas pannulla ja nostele herkkutattipaistos päälle. Nostele lopuksi paahdetut lohipalat sekä parmesaanilastut munakkaan päälle.