Jauhelihakepakot ja tomaatti-sipulisalaatti

Jauhelihakepakot ja tomaatti-sipulisalaatti
 
Raaka-aineet
  • 600 g härän jauhelihaa
  • 2 kananmunaa
  • korppujauhoja
  • valkosipulia
  • 2 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • basilikaa
  • salviaa
Valmistusohjeet
  1. Sekoita jauhelihan sekaan murskattu valkosipuli, kananmunat sekä korppujauhot.
  2. Pyörittele suurehkoja palloja. Paista hitaasti muurinpohjapannulla. Laita varrastikkuihin paistamisen jälkeen.
  3. Pilko tomaatit ja tee punasipulista renkaita. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sekaan vielä vähän basilikaa ja salviaa. Anna mehustua hetki ennen tarjoilua.
  4. Tarjoile halutessasi hyvän pita-, hampurilais- tai ruisleivän kera.