Jogurttipannacotta ja suklaakeksirouhetta

Jogurttipannacotta ja suklaakeksirouhetta
 
Raaka-aineet
  • 1,25dl maitoa
  • 2 dl sokeria
  • puolikas vaniljatanko
  • puolikkaan sitruunan kuori
  • 2,5 liivatetta
  • 1,25 dl maitoa
  • 2,5 dl kermaa
  • 2,5 dl jogurttia
Suklaakeksirouhe
  • 100 g voita
  • 0,5 dl kaakaojauhoa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sokeria
  • ripaus suolaa
Valmistusohjeet
  1. Halkaise vaniljatanko ja kiehauta maito, sokeri, vaniljatanko sekä sitruunan kuori kattilassa.
  2. Liota liivatteita kylmässä vedessä 10 minuuttia. Sekoita liivatteet kiehautettuun seokseen ja lisää loput ainekset joukkoon. Jaa massa annosvuokiin ja anna pannacottan hyytyä jääkaapissa.
Suklaakeksirouhe
  1. Sekoita ainekset keskenään. Painele tai kauli taikina ohueksi levyksi uunipellille ja paista 185-asteisessa uunissa n. 5 minuuttia. Anna jäähtyä ja murskaa keksi rouheeksi.
  2. Tarjoile pannacotta syksyn marjasadon ja suklaakeksirouheen kera.