Jogurttipannacotta ja suklaakeksirouhetta
Raaka-aineet
- 1,25dl maitoa
- 2 dl sokeria
- puolikas vaniljatanko
- puolikkaan sitruunan kuori
- 2,5 liivatetta
- 1,25 dl maitoa
- 2,5 dl kermaa
- 2,5 dl jogurttia
Suklaakeksirouhe
- 100 g voita
- 0,5 dl kaakaojauhoa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl sokeria
- ripaus suolaa
Valmistusohjeet
- Halkaise vaniljatanko ja kiehauta maito, sokeri, vaniljatanko sekä sitruunan kuori kattilassa.
- Liota liivatteita kylmässä vedessä 10 minuuttia. Sekoita liivatteet kiehautettuun seokseen ja lisää loput ainekset joukkoon. Jaa massa annosvuokiin ja anna pannacottan hyytyä jääkaapissa.
Suklaakeksirouhe
- Sekoita ainekset keskenään. Painele tai kauli taikina ohueksi levyksi uunipellille ja paista 185-asteisessa uunissa n. 5 minuuttia. Anna jäähtyä ja murskaa keksi rouheeksi.
- Tarjoile pannacotta syksyn marjasadon ja suklaakeksirouheen kera.