Kanapasta
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
Raaka-aineet
- broilerin ohutleikettä
- 2 rkl sinappia
- 2 dl tuoreleipäraastetta
- suolaa
- pippuria
- öljyä
- 200 g tuorepastaa
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 punainen omena
- 1 varsiselleriä
- 1 sitruuna
- 1 ruukku persiljaa
- 50 g voita
- pala parmesaanijuustoa
- öljyä
Valmistusohjeet
- Mausta ohutleikkeet kevyesti suolalla sekä pippurilla.
- Levitä sinappia kevyesti leikkeiden päälle ja painele ne lopuksi tuoreleipäraasteeseen.
- Paista kuumalla pannulla molemmin puolin rapeiksi.
- Kuori ja suikaloi sipulit.
- Leikkaa varsiselleri viipaleiksi ja omena kuutioiksi.
- Laita vesi kiehumaan pastaa varten ja keitä tuorepastaa n. 3 minuuttia.
- Siivilöi pasta vedestä.
- Kuullota sipulit, varsisellerit ja omenat.
- Lisää hieman vettä, sitruunamehua, sitruunan kuorta sekä suolaa ja pippuria.
- Lisää pasta joukkoon.
- Raasta lopuksi parmesaanijuusto, hienonna persilja.
- Lisää ne pastaan.