Kanapasta

Kanapasta
 
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
 
Raaka-aineet
  • broilerin ohutleikettä
  • 2 rkl sinappia
  • 2 dl tuoreleipäraastetta
  • suolaa
  • pippuria
  • öljyä
  • 200 g tuorepastaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 punainen omena
  • 1 varsiselleriä
  • 1 sitruuna
  • 1 ruukku persiljaa
  • 50 g voita
  • pala parmesaanijuustoa
  • öljyä
Valmistusohjeet
  1. Mausta ohutleikkeet kevyesti suolalla sekä pippurilla.
  2. Levitä sinappia kevyesti leikkeiden päälle ja painele ne lopuksi tuoreleipäraasteeseen.
  3. Paista kuumalla pannulla molemmin puolin rapeiksi.
  4. Kuori ja suikaloi sipulit.
  5. Leikkaa varsiselleri viipaleiksi ja omena kuutioiksi.
  6. Laita vesi kiehumaan pastaa varten ja keitä tuorepastaa n. 3 minuuttia.
  7. Siivilöi pasta vedestä.
  8. Kuullota sipulit, varsisellerit ja omenat.
  9. Lisää hieman vettä, sitruunamehua, sitruunan kuorta sekä suolaa ja pippuria.
  10. Lisää pasta joukkoon.
  11. Raasta lopuksi parmesaanijuusto, hienonna persilja.
  12. Lisää ne pastaan.