Kanttarelli-vuohenjuustofilorulla
Raaka-aineet
Kanttarelli-vuohenjuustofilorulla
- 1 pak filotaikinaa
- 1dl sulatettua voita
- kanttarelleja
- 1 salottisipuli
- 5 rkl cashewpähkinöitä paahdettuna
- 200 g vuohenjuustoa
- basilikaa
- suolaa
- mustapippuria
Pesto
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 0,5 dl rypsiöljyä
- 2 rkl pinjansiemeniä
- 1 valkosipulin kynsi
Kanttarellivaahto
- 1 l kantarelleja
- 2 salottisipulia
- 1 valkosipulikynsi
- 1 l kanalientä
- 1 l kuohukermaa
- 50 g voita
- suolaa
- pippuria myllystä
Valmistusohjeet
- Hienonna salottisipuli. Puhdista ja revi kanttarellit. Paista sienet ja sipuli pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla sekä hienonnetulla basilikalla.
Pesto
- Hienonna lehtipersilja, pinjansiemenet, valkosipulin kynsi ja öljy tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
- Sivele sulatettua voita filotaikinalevyn pinnalle. Laita filotaikinalevyjä kolme päällekkäin. Lisää päälle kanttarelliseosta, vuohenjuustoa ja pestoa. Käännä filotaikinalevy rullalle ja paista 200-asteisessa uunissa noin viisi minuuttia.
Kanttarellivaahto
- Freesaa sienet ja sipulit hyvin. Lisää kanaliemi ja kerma. Keitä kokoon. Sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.