Kanttarelli-vuohenjuustofilorulla

Kanttarelli-vuohenjuustofilorulla
 
Raaka-aineet
Kanttarelli-vuohenjuustofilorulla
  • 1 pak filotaikinaa
  • 1dl sulatettua voita
  • kanttarelleja
  • 1 salottisipuli
  • 5 rkl cashewpähkinöitä paahdettuna
  • 200 g vuohenjuustoa
  • basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria
Pesto
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 1 valkosipulin kynsi
Kanttarellivaahto
  • 1 l kantarelleja
  • 2 salottisipulia
  • 1 valkosipulikynsi
  • 1 l kanalientä
  • 1 l kuohukermaa
  • 50 g voita
  • suolaa
  • pippuria myllystä
Valmistusohjeet
  1. Hienonna salottisipuli. Puhdista ja revi kanttarellit. Paista sienet ja sipuli pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla sekä hienonnetulla basilikalla.
Pesto
  1. Hienonna lehtipersilja, pinjansiemenet, valkosipulin kynsi ja öljy tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  2. Sivele sulatettua voita filotaikinalevyn pinnalle. Laita filotaikinalevyjä kolme päällekkäin. Lisää päälle kanttarelliseosta, vuohenjuustoa ja pestoa. Käännä filotaikinalevy rullalle ja paista 200-asteisessa uunissa noin viisi minuuttia.
Kanttarellivaahto
  1. Freesaa sienet ja sipulit hyvin. Lisää kanaliemi ja kerma. Keitä kokoon. Sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.