Kanttarellipiiras ja pekonisalaattia

Kanttarellipiiras ja pekonisalaattia
 
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
 
Annoksia: 4
Raaka-aineet
  • 2 dl kanttarelleja
  • 1 salottisipuli
  • 1 pnt persiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • pippuria
  • 200 g pekonia
  • 1 keltasipuli
  • 2 tomaattia
  • 1 pnt rucolaa
  • filotaikinaa
  • 1 dl voisulaa / öljyä
  • 0,5 dl parmesaaniraastetta
Valmistusohjeet
  1. Puhdista sienet ja revi ne pieniksi.
  2. Kuori ja hienonna salottisipuli.
  3. Viipaloi pekoni reiluiksi paloiksi.
  4. Paista kanttarellit , valkosipuli, salottipuli ja pekoni öljyssä. Lisää lopuksi hienonnettu persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Levitä kolme filotaikina-arkkia päällekkäin ja voitele jokainen arkki voisulalla. Levitä kanttarellitäytettä filotaikinan päälle ja taittele neliönmallinen paketti.
  6. Paista filotaikina neliöpaistinpannulla molemmin puolin kullanruskeaksi.
  7. Sekoita loppu kanttarelliseos pilkotun tomaatin sekä rucolan kanssa sekaisin. Sekoita lopuksi parmesaaniraaste salaattiin.