Kanttarellipiiras ja pekonisalaattia
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
Annoksia: 4
Raaka-aineet
- 2 dl kanttarelleja
- 1 salottisipuli
- 1 pnt persiljaa
- 2 valkosipulinkynttä
- suolaa
- pippuria
- 200 g pekonia
- 1 keltasipuli
- 2 tomaattia
- 1 pnt rucolaa
- filotaikinaa
- 1 dl voisulaa / öljyä
- 0,5 dl parmesaaniraastetta
Valmistusohjeet
- Puhdista sienet ja revi ne pieniksi.
- Kuori ja hienonna salottisipuli.
- Viipaloi pekoni reiluiksi paloiksi.
- Paista kanttarellit , valkosipuli, salottipuli ja pekoni öljyssä. Lisää lopuksi hienonnettu persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä kolme filotaikina-arkkia päällekkäin ja voitele jokainen arkki voisulalla. Levitä kanttarellitäytettä filotaikinan päälle ja taittele neliönmallinen paketti.
- Paista filotaikina neliöpaistinpannulla molemmin puolin kullanruskeaksi.
- Sekoita loppu kanttarelliseos pilkotun tomaatin sekä rucolan kanssa sekaisin. Sekoita lopuksi parmesaaniraaste salaattiin.