Kiinalainen possu
Raaka-aineet
- 500 g porsaan kassleria
- tomaattipyreetä
- tomaattia
- sipulia
- tähtianista
- kanelia
- neilikkaa
- laakerinlehti
- soijaa
- timjamia
- vettä
- kevätsipulia
- smetanaa
Keitinliemi:
- vettä
- tähtianista
- kanelia
- neilikkaa
- laakerinlehti
- soijaa
- timjamia
Valmistusohjeet
- Keitä kassleria keitinliemessä miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia. Paista haudutettuun lihaan uudelleen pannulla ruskistettu pinta . Lisää pannulle voita, josta saat samalla kastikkeen lihalle. Valele myös kassleria kastikkeella.
- Paista sipulit toisella pannulla. Lisää tomaattipyree ja sekoita hyvin pannulla. Kalttaa tomaatit ja lisää ensin pannulle sisus ja sen jälkeen tomaatin liha. Lisää smetanaa ja lopuksi kevätsipulin vartta.