Kinkkuleivät

Kinkkuleivät
 
Raaka-aineet
Valkokastike
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl voita
  • 200g raastettua Gryer-juustoa
  • 2,5 dl täysmaitoa
Leipä
  • 8 siivua paahtoleipää
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 8 siivua grillattua kinkkua
Valmistusohjeet
Valkokastike
  1. Sulata voi kattilassa ja lisää vehnäjauho. Kypsennä muutama minuutti. Lisää juustoraaste ja sekoita huolella. Mausta suolalla ja pippurilla.
Leipä
  1. Paahda leivät pannulla öljyssä ja voissa kauniin ruskeaksi. Laita leivät pellille, sivele Dijon-sinapilla ja laita kinkut leipäsiivujen päälle. Lisää kinkun päälle juustokastike. Kasaa leivät päällekkäin ja laita pinnalle juustokastiketta sekä hieman raastettua juustoa. Paahda 200-asteisessa uunissa kauniin väriseksi. Tarjoile leivän kanssa esimerkiksi vihreää salaattia.