Kinkkuleivät
Raaka-aineet
Valkokastike
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 1 rkl voita
- 200g raastettua Gryer-juustoa
- 2,5 dl täysmaitoa
Leipä
- 8 siivua paahtoleipää
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 8 siivua grillattua kinkkua
Valmistusohjeet
Valkokastike
- Sulata voi kattilassa ja lisää vehnäjauho. Kypsennä muutama minuutti. Lisää juustoraaste ja sekoita huolella. Mausta suolalla ja pippurilla.
Leipä
- Paahda leivät pannulla öljyssä ja voissa kauniin ruskeaksi. Laita leivät pellille, sivele Dijon-sinapilla ja laita kinkut leipäsiivujen päälle. Lisää kinkun päälle juustokastike. Kasaa leivät päällekkäin ja laita pinnalle juustokastiketta sekä hieman raastettua juustoa. Paahda 200-asteisessa uunissa kauniin väriseksi. Tarjoile leivän kanssa esimerkiksi vihreää salaattia.