Kotijuustosalaatti

Kotijuustosalaatti
 
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
 
Raaka-aineet
  • 200 g munajuustoa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 ruukku persiljaa
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 dl öljyä
  • 2 tomaattia
  • 1 fenkoli
  • 1 hopeasipuli
  • pala kurkkua
  • 1 jääsalaatti
  • 1 sitruuna
  • 2 omenaa
  • ripaus kanelia
  • ripaus sokeria
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • suolaa
  • öljyä
  • pippuria
Valmistusohjeet
  1. Kuutioi munajuusto.
  2. Soseuta persilja valkosipulin ja öljyn kera.
  3. Mausta seos suolalla sekä pippurilla.
  4. Mausta juustopalat persiljaöljyllä.
  5. Halkaise omenat ja poista siemenet.
  6. Mausta omenat ripauksella sokeria, sitruunamehulla ja kanelilla.
  7. Paahda omenia 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
  8. Jäähdytä omenat.
  9. Siivuta tomaatti, kuutioi kurkku ja revi salaatti.
  10. Leikkaa fenkolista ja hopeasipulista mahdollisimman ohuita viipaleita.
  11. Mausta fenkoli ja sipuli ripauksella sokeria, sitruunamehulla ja öljyllä sekä suolalla.
  12. Sekoita salaattiainekset keskenään ja tarjoile.