Kotijuustosalaatti
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
Raaka-aineet
- 200 g munajuustoa
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 ruukku persiljaa
- suolaa
- pippuria
- 2 dl öljyä
- 2 tomaattia
- 1 fenkoli
- 1 hopeasipuli
- pala kurkkua
- 1 jääsalaatti
- 1 sitruuna
- 2 omenaa
- ripaus kanelia
- ripaus sokeria
- 1 dl saksanpähkinöitä
- suolaa
- öljyä
- pippuria
Valmistusohjeet
- Kuutioi munajuusto.
- Soseuta persilja valkosipulin ja öljyn kera.
- Mausta seos suolalla sekä pippurilla.
- Mausta juustopalat persiljaöljyllä.
- Halkaise omenat ja poista siemenet.
- Mausta omenat ripauksella sokeria, sitruunamehulla ja kanelilla.
- Paahda omenia 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
- Jäähdytä omenat.
- Siivuta tomaatti, kuutioi kurkku ja revi salaatti.
- Leikkaa fenkolista ja hopeasipulista mahdollisimman ohuita viipaleita.
- Mausta fenkoli ja sipuli ripauksella sokeria, sitruunamehulla ja öljyllä sekä suolalla.
- Sekoita salaattiainekset keskenään ja tarjoile.