Kreikkalaistyyliset jauhelihapihvit

Kreikkalaistyyliset jauhelihapihvit
 
Raaka-aineet
  • 400 g jauhelihaa
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 1 keltasipuli
  • 1 solo-valkosipuli
  • 1 prk Kalamata-oliiveja
  • 1 ruukku minttua
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 3 dl turkkilaista jugurttia
  • 1 kurkku
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
Valmistusohjeet
  1. Sekoita jauhelihan joukkoon hienonnettu minttu, keltasipuli, oliivi ja 2 rkl jugurttia. Mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Pyörittele jauhelihasta pihvejä ja paista pannulla
  2. Raasta puolikas kurkku ja laita valumaan. Valuta myös jugurtti. Sekoita keskenään kurkku, jogurtti sekä hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla.
  3. Leikkaa tomaatti, kurkku, punasipuli ja loput oliiveista haluamaasi muotoon. Kuumenna paistinpannu ja paista vihannekset nopeasti. Lisää lopuksi murrettuja fetajuustopaloja ja koristele lehtipersiljalla.