Liha-nuudeliwokki

Liha-nuudeliwokki
 
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
 
Raaka-aineet
  • 500 g naudan ulko-tai sisäfileetä
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 5-6 herkkusientä
  • 3-4 kevätsipulin vartta
  • ¾ dl soijaa
  • ¾ dl osterikastiketta
  • muutama tippa sriracha-kastiketta
  • mustapippuria
  • 150-200 g riisinuudeleita
  • seesamöljyä
Valmistusohjeet
  1. Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi. Suikaloi paprikat ja paloittele herkkusienet. Pilko kevätsipulin varret.
  2. Paista lihasiivuja hetki kuumalla pannulla seesamiöljyssä. Nosta pannulta kulhoon odottamaan.
  3. Lisää pannulle tilkka seesamiöljyä ja paista paprikat ja herkkusienet. Nosta lihat takaisin pannulle.
  4. Lisää soija ja osterikastike, sekoita hyvin.
  5. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää pannulle.
  6. Lisää lopuksi muutama tippa sriracha-kastiketta sekä pilkotut kevätsipulit.
  7. Mausta mustapippurilla.