Lindstöminpihvi ja lämmin kasvispaistos

Lindstöminpihvi ja lämmin kasvispaistos
 
Raaka-aineet
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 dl kermaa
  • 2 rkl suolakurkkukuutioita
  • pippuria
  • 1 punajuuri ( kypsä, keskikokoinen )
  • 1 kananmuna
  • suolaa
  • korppujauhoja / tuoreleipäraastetta
  • voita paistamiseen
Lisäke
  • 1 sipuli
  • 1 purjo
  • 2 perunaa
  • 5 varrellista kaprista
  • 0,5 L kanalientä
  • 1 paksoi
  • lehtipersiljaa
Valmistusohjeet
  1. Raasta kypsä punajuuri ja lisää jauhelihan joukkoon.
  2. Lisää kerma, muna, suola ja pippuri.
  3. Anna massan levätä jääkaapissa puoli tuntia.
  4. Muotoile massa pihveiksi ja pyöritä pihvit korppujauhoissa.
  5. Paista pihvit pannulla runsaassa voissa.
Lisäke
  1. Kuori kasvikset. Paloittele kasvikset sopivankokoisiksi paloiksi ja kuullota hyvin paistinpannulla. Lisää liemi ja keitä kunnes puolet on jäljellä. Lisää nokare voita. Mausta suolalla ja pippurilla.