Lindstöminpihvi ja lämmin kasvispaistos
Raaka-aineet
- 400 g jauhelihaa
- 1 dl kermaa
- 2 rkl suolakurkkukuutioita
- pippuria
- 1 punajuuri ( kypsä, keskikokoinen )
- 1 kananmuna
- suolaa
- korppujauhoja / tuoreleipäraastetta
- voita paistamiseen
Lisäke
- 1 sipuli
- 1 purjo
- 2 perunaa
- 5 varrellista kaprista
- 0,5 L kanalientä
- 1 paksoi
- lehtipersiljaa
Valmistusohjeet
- Raasta kypsä punajuuri ja lisää jauhelihan joukkoon.
- Lisää kerma, muna, suola ja pippuri.
- Anna massan levätä jääkaapissa puoli tuntia.
- Muotoile massa pihveiksi ja pyöritä pihvit korppujauhoissa.
- Paista pihvit pannulla runsaassa voissa.
Lisäke
- Kuori kasvikset. Paloittele kasvikset sopivankokoisiksi paloiksi ja kuullota hyvin paistinpannulla. Lisää liemi ja keitä kunnes puolet on jäljellä. Lisää nokare voita. Mausta suolalla ja pippurilla.