Lohicheviche

Lohicheviche
 
Raaka-aineet
  • 400 g lohifileetä
  • 2 avokadoa ( kypsä )
  • 1 punainen chili
  • 2 lime
  • 1 nippu korianteria
  • 1 salottisipuli
  • 2 dl creme fraichea
  • 1 friseesalaattia
  • suolaa
  • pippuria
Valmistusohjeet
  1. Poista lohesta nahka ja leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuori chili kaasupolttimella tai kuumassa uunissa, kunnes kuori on musta. Poista kuori sekä siemenet, leikkaa hienoksi ja sekoita lohen joukkoon.
  3. Leikkaa myös salottisipuli sekä korianteri pieneksi.
  4. Raasta limestä kuori ja purista mehu.
  5. Sekoita sipuli, korianteri, limen kuori sekä osa mehusta lohen kanssa.
  6. Vatkaa ranskankerma paksummaksi ja mausta jäljelle jääneellä limen mehulla sekä suolalla ja pippurilla.
  7. Tarjoille cheviche avokadon sekä friseesalaatin kera.