Lohicheviche
Raaka-aineet
- 400 g lohifileetä
- 2 avokadoa ( kypsä )
- 1 punainen chili
- 2 lime
- 1 nippu korianteria
- 1 salottisipuli
- 2 dl creme fraichea
- 1 friseesalaattia
- suolaa
- pippuria
Valmistusohjeet
- Poista lohesta nahka ja leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.
- Kuori chili kaasupolttimella tai kuumassa uunissa, kunnes kuori on musta. Poista kuori sekä siemenet, leikkaa hienoksi ja sekoita lohen joukkoon.
- Leikkaa myös salottisipuli sekä korianteri pieneksi.
- Raasta limestä kuori ja purista mehu.
- Sekoita sipuli, korianteri, limen kuori sekä osa mehusta lohen kanssa.
- Vatkaa ranskankerma paksummaksi ja mausta jäljelle jääneellä limen mehulla sekä suolalla ja pippurilla.
- Tarjoille cheviche avokadon sekä friseesalaatin kera.