Lohileipä

Lohileipä
 
Raaka-aineet
  • 8 viipaletta vaaleaa leipää
  • 400 g lohta
  • tillimajoneesia
  • 4 kananmunaa keitettynä
  • retiisejä
  • kevätsipulia
Valmistusohjeet
  1. Leikkaa lohi ohuiksi, noin puolen sentin siivuiksi. Laita pannulle sormisuolaa ja paahda lohet nopeasti molemmilta puolilta. Paahda myös leipä nopeasti pannulla.
  2. Keitä kananmunia seitsemän minuuttia.
  3. Pilko kevätsipulin varret ja viipaloi retiisit. Paloittele kananmunat.
  4. Sekoita salaatti, kananmunat ja retiisit. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele tillimajoneesia pinnalle.
  5. Kokoa annos. Laita paahdetut leipäviipaleet lautaselle ja asettele lohiviipaleet leipien päälle. Viimeistele annos salaatilla sekä pienellä tilkalla öljyä.