Maa-artisokkasalaattia
Raaka-aineet
- 1 miniromaine
- 50 g pinjansiemeniä
- 1 cl pähkinävinaigrettea
- 200 g maa-artisokkia
- 1 rs ruusukaalia
- 1 shalottisipulia
- 1 dl kuohukermaa
- suolaa, sokeria, sitruunamehua, voita, kylmä puristettua rypsiöljyä ja mustapippuria
Valmistusohjeet
- Kuori maa-artisokat ja sipuli. Laita sipulit kattilaan voin kera ja kuullota. Lisää pilkotut maa-artisokat ja mausteet. Lisää tilkka omenamehua, kypsennä kypsiksi ja lisää lopuksi kerma. Tarkista maku ja tarjoile.
- Kuori ruusukaalit ja ryöppää nopeasti suolavedessä, lisää nokare voita ja sokeria.
- Leikkaa ohuita lastuja maa-artisokista ja paahda pinjansiemenet.
- Huuhtele salaatinlehdet ja mausta.
- Tarjoile annos.