Maa-artisokkasalaattia

Maa-artisokkasalaattia
 
Raaka-aineet
  • 1 miniromaine
  • 50 g pinjansiemeniä
  • 1 cl pähkinävinaigrettea
  • 200 g maa-artisokkia
  • 1 rs ruusukaalia
  • 1 shalottisipulia
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa, sokeria, sitruunamehua, voita, kylmä puristettua rypsiöljyä ja mustapippuria
Valmistusohjeet
  1. Kuori maa-artisokat ja sipuli. Laita sipulit kattilaan voin kera ja kuullota. Lisää pilkotut maa-artisokat ja mausteet. Lisää tilkka omenamehua, kypsennä kypsiksi ja lisää lopuksi kerma. Tarkista maku ja tarjoile.
  2. Kuori ruusukaalit ja ryöppää nopeasti suolavedessä, lisää nokare voita ja sokeria.
  3. Leikkaa ohuita lastuja maa-artisokista ja paahda pinjansiemenet.
  4. Huuhtele salaatinlehdet ja mausta.
  5. Tarjoile annos.