Marmorifileesnacksit
Raaka-aineet
- 400 g naudan marmorifileetä
- 2 baby-romainesalaattia (baby-cos)
- puolokas kurkku
- 1 punainen chili
- 0,5 dl soijakastiketta
- 1 rkl osterikastiketta
- 2 shalottisipulia kuorittuna ja ohueksi suikaloituna
- puolikas nippu tuoretta korianteria hienonnettuna
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 dl täysmajoneesia
- mustapippuria
- rypsiöljyä
Valmistusohjeet
- Sekoita majoneesiin yksi hienonnettu valkosipulin kynsi ja anna maustua.
- Leikkaa salaateista kannat pois. Irrota lehdet varovasti käsin ja huuhtele kylmän veden alla ja jätä valumaan vaikkapa lävikköön.
- Leikkaa kurkku kynänpaksuisiksi ja tulitikkuaskin pituisiksi tangoiksi.
- Leikkaa filee neljäksi pihviksi. Mausta soijalla, valkosipulilla, rouhitulla pippurilla ja osterikastikkeella.
- Paista kuumalla pannulla öljyssä minuutti per puoli ja anna vetäytyä.
- Leikkaa liha sitten ohuiksi suikaleiksi.
- Kokoa ruoka salaatinlehtien päälle ja koristele lopuksi korianterilla ja chilillä.