Marmoriulkofileetä á la merimiespihvi

Marmoriulkofileetä á la merimiespihvi
 
Raaka-aineet
  • 400 g marmoriulkofileetä
  • 200 g uusia perunoita
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 2 varsiselleriä
Valmistusohjeet
  1. Viipaloi kypsät perunat siivuiksi. Leikkaa kevätsipulit ja varsisellerit suikaleiksi.
  2. Leikkaa ulkofileestä noin puolen sentin paksuisia siivuja. Suolaa ja pippuroi pihvit.
  3. Laita muurinpohjapannulle öljyä ja paista perunaviipaleet. Nosta perunat pannun reunoille ja laita pihvit paistumaan pannun keskiosaan. Paista lopuksi nopeasti kevätsipuli- ja varsisellerisuikaleet. Mausta suolalla.
  4. Asettele pihvit ja kasvikset kerroksittain lautaselle. Päällimmäiseksi pihvi. Mausta mustapippurilla