Minibrownies

Minibrownies
 
Raaka-aineet
Brownies
  • 150g voita
  • 125g tummaa suklaata
  • 1dl fariinisokeria
  • 1,25dl sokeria
  • 2 kananmunia
  • 1,5dl vehnäjauhoja
  • 1tl leivinjauhetta
  • 2rkl tummaa kaakaojauhetta
Kuorrute
  • 2dl tomusokeria
  • 50g suolatonta, huoneenlämpöistä voita
  • 2,5rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 90g maustamatonta tuorejuustoa
Valmistusohjeet
Brownies
  1. Sulata voi ja suklaa
  2. Vispaa kevyesti munat ja sokeri ja lisää suklaaseoksen joukkoon
  3. Yhdistä kuivat aineet ja kääntele varovaisesti taikinan joukkoon
  4. Paista 20-25min reunallisessa n.20x20cm vuuassa tai käytä mini-brownie muottia
  5. Anna jäähtyä ja kuorruta
Kuorrute
  1. Vatkaa voi, tomusokeri ja kaakaojauhe, kunnes seos on tasainen
  2. Lisää tuorejuusto ja vaahdota kunnes kuorrute on kuohkeaa