Minibrownies
Raaka-aineet
Brownies
- 150g voita
- 125g tummaa suklaata
- 1dl fariinisokeria
- 1,25dl sokeria
- 2 kananmunia
- 1,5dl vehnäjauhoja
- 1tl leivinjauhetta
- 2rkl tummaa kaakaojauhetta
Kuorrute
- 2dl tomusokeria
- 50g suolatonta, huoneenlämpöistä voita
- 2,5rkl tummaa kaakaojauhetta
- 90g maustamatonta tuorejuustoa
Valmistusohjeet
Brownies
- Sulata voi ja suklaa
- Vispaa kevyesti munat ja sokeri ja lisää suklaaseoksen joukkoon
- Yhdistä kuivat aineet ja kääntele varovaisesti taikinan joukkoon
- Paista 20-25min reunallisessa n.20x20cm vuuassa tai käytä mini-brownie muottia
- Anna jäähtyä ja kuorruta
Kuorrute
- Vatkaa voi, tomusokeri ja kaakaojauhe, kunnes seos on tasainen
- Lisää tuorejuusto ja vaahdota kunnes kuorrute on kuohkeaa