Mustikkapiirakka ja vaniljajäätelöä

Mustikkapiirakka ja vaniljajäätelöä
 
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
 
Annoksia: 4
Raaka-aineet
  • 200 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl perunajauhoja
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 200 g mustikoita
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 l vaniljajäätelöä
Valmistusohjeet
  1. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita jauhot keskenään.
  2. Lisää kananmunat sekä jauhoseos voi-sokerivaahtoon.
  3. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
  4. Lisää mustikat sekä jogurtti ja paista 200-asreisessa uunissa n. 30 minuuttia.
  5. Tarjoile mustikkapiirakka vaniljajäätelön kera.