Nakkipasta
Raaka-aineet
- 300 g nakkeja
- 1 sipuli
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 3 valkoispulinkynttä
- 1 l lihalientä
- 1 suolakurkku
- 2 dl smetana
- 100 g parmesaanijuustoa
- 10 kirsikkatomaattia
- tuoretta lehtipersiljaa
- 300 g tuorepastaa
- öljyä
- suolaa
Valmistusohjeet
- Paloittele nakit ja hienonna sipulit.
- Kuutioi suolakurkku pieniksi paloiksi.
- Paista kuumalla pannulla nakit kullanruskeiksi.
- Lisää sipulit joukkoon ja kuullota ne hyvin.
- Lisää vielä tomaattipyree ja jatka kuullottamista.
- Lisää lihaliemi ja keitä noin puoleen.
- Lisää pilkotut minitomaatit, suolakurkku, smetana, hienonnettu lehtipersilja sekä raastettu parmesaani. Kiehauta nopeasti ja sekoita keitetyn tuorepastan joukkoon. Tarkista maku.
- Tarjoile heti.