Nakkipasta

Nakkipasta
 
Raaka-aineet
  • 300 g nakkeja
  • 1 sipuli
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 3 valkoispulinkynttä
  • 1 l lihalientä
  • 1 suolakurkku
  • 2 dl smetana
  • 100 g parmesaanijuustoa
  • 10 kirsikkatomaattia
  • tuoretta lehtipersiljaa
  • 300 g tuorepastaa
  • öljyä
  • suolaa
Valmistusohjeet
  1. Paloittele nakit ja hienonna sipulit.
  2. Kuutioi suolakurkku pieniksi paloiksi.
  3. Paista kuumalla pannulla nakit kullanruskeiksi.
  4. Lisää sipulit joukkoon ja kuullota ne hyvin.
  5. Lisää vielä tomaattipyree ja jatka kuullottamista.
  6. Lisää lihaliemi ja keitä noin puoleen.
  7. Lisää pilkotut minitomaatit, suolakurkku, smetana, hienonnettu lehtipersilja sekä raastettu parmesaani. Kiehauta nopeasti ja sekoita keitetyn tuorepastan joukkoon. Tarkista maku.
  8. Tarjoile heti.