Naudan pippuripihvi paahtopaistista ja jogurtilla mehustettua varhaiskaalia
Raaka-aineet
Pihvit
- 280 g naudan paahtopaistipihvejä
Jogurtilla mehustettua varhaiskaalia
- 1 varhaiskaali
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 1 sitruuna
- 1 valkosipulin kynsi
- suolaa
- pähkinöitä
Valmistusohjeet
Pihvit
- Kuivaa liha nesteistä.
- Paista pannulla voissa pihveihin hyvä väri.
- Loppukypesnnä 100-asteisessa uunissa niin, että lihan kypsyys 52-56 astetta.
- Anna lihan vetäytyä foliossa pöydällä 5 minuuttia.
Jogurtilla mehustettua varhaiskaalia
- Pilko varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi.
- Purista sitruuna kaalin päälle ja anna maustua hetki.
- Valuta kaalista ylimääräinen neste pois.
- Lisää jogurtti ja mausta valkosipulilla ja suolalla.
- Lisää pähkinöitä.