Paella
Raaka-aineet
- 1 kg sinisimpukoita
- 200 g kanaa
- 100 g jättikatkarapuja
- 500 g ohraa
- sipulia
- valkosipulia
- porkkanoita
Valmistusohjeet
- Pilko sipulit ja paista muurinpohjapannulla ja siirrä sipulit sivuun. Lisää kanapalat, paista hetki ja siirrä sivuun.
- Pese sinisimpukat ja tarkista, että simpukat ovat eläviä. Jos sinisimpukka ei aukea, poista se pannulta. Lisää pannulle valkoviini ja sinisimpukat. Paista simpukoita pannun keskiosassa ja siirrä sivuun.
- Lisää pannulle silputtu sipuli ja paloiteltu porkkana. Lisää esikeitetty ohra sekä valkoviiniä ja öljyä.
- Kun kaikki muut ainekset ovat valmiita lisää viimeisenä jättikatkaravut, jotta ne eivät sitkisty.