Paella

Paella
 
Raaka-aineet
  • 1 kg sinisimpukoita
  • 200 g kanaa
  • 100 g jättikatkarapuja
  • 500 g ohraa
  • sipulia
  • valkosipulia
  • porkkanoita
Valmistusohjeet
  1. Pilko sipulit ja paista muurinpohjapannulla ja siirrä sipulit sivuun. Lisää kanapalat, paista hetki ja siirrä sivuun.
  2. Pese sinisimpukat ja tarkista, että simpukat ovat eläviä. Jos sinisimpukka ei aukea, poista se pannulta. Lisää pannulle valkoviini ja sinisimpukat. Paista simpukoita pannun keskiosassa ja siirrä sivuun.
  3. Lisää pannulle silputtu sipuli ja paloiteltu porkkana. Lisää esikeitetty ohra sekä valkoviiniä ja öljyä.
  4. Kun kaikki muut ainekset ovat valmiita lisää viimeisenä jättikatkaravut, jotta ne eivät sitkisty.