Paistettua kanaa ja melonisalaattia
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
Annoksia: 4
Raaka-aineet
- 2 broilerin rintafileetä
- 2 dl kirsikkatomaatteja
- 200 g vesimelonia
- 1 ruukku korianteria
- 1 ruukku minttua
- 1 punainen chili
- 1 rasia/ruukku punamangoldia
- 0,5 dl pinjansiemeniä paahdettuna
- 2 valkosipulinkynttä
- ½dl oliiviöljyä
- 3rkl punaviinietikkaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohjeet
- Halkaise broilerin rintafileet kahtia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kuumenna paistinpannu ja paista rintafileitä oliiviöljyssä pari minuuttia molemmilta puolilta. Lisää pannulle murskatut valkosipulin kynnet.
- Halkaise kirsikkatomaatit ja kuutioi vesimeloni ja laita kulhoon.Leikkaa minttua ja korianteria joukkoon sekä hienonnettua tuoretta chiliä makusi mukaan.
- Tee kastike sekoittamalla öljy, etikka, suola ja pippuri keskenään ja lisää salaatin joukkoon.
- Kokoa salaatti lautaselle. Lisää salaatin pinnalle punamangoldin lehtiä.
- Viipaloi lopuksi broilerinfileet päälle ja viimeistele paahdetuilla pinjansiemenillä.