Paistettua kanaa ja melonisalaattia

Paistettua kanaa ja melonisalaattia
 
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
 
Annoksia: 4
Raaka-aineet
  • 2 broilerin rintafileetä
  • 2 dl kirsikkatomaatteja
  • 200 g vesimelonia
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 ruukku minttua
  • 1 punainen chili
  • 1 rasia/ruukku punamangoldia
  • 0,5 dl pinjansiemeniä paahdettuna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½dl oliiviöljyä
  • 3rkl punaviinietikkaa
  • suolaa ja pippuria
Valmistusohjeet
  1. Halkaise broilerin rintafileet kahtia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kuumenna paistinpannu ja paista rintafileitä oliiviöljyssä pari minuuttia molemmilta puolilta. Lisää pannulle murskatut valkosipulin kynnet.
  3. Halkaise kirsikkatomaatit ja kuutioi vesimeloni ja laita kulhoon.Leikkaa minttua ja korianteria joukkoon sekä hienonnettua tuoretta chiliä makusi mukaan.
  4. Tee kastike sekoittamalla öljy, etikka, suola ja pippuri keskenään ja lisää salaatin joukkoon.
  5. Kokoa salaatti lautaselle. Lisää salaatin pinnalle punamangoldin lehtiä.
  6. Viipaloi lopuksi broilerinfileet päälle ja viimeistele paahdetuilla pinjansiemenillä.