Paistettua kuhaa ja puikulagnocchia

Paistettua kuhaa ja puikulagnocchia
 
Raaka-aineet
  • 600-700 g kuhafileetä
  • öljyä
  • voita
  • suolaa
Puikulagnocchi
  • 500 g puikulaperunoita
  • 3 keltuaista
  • 60 g perunajauhoja
  • 50 g voita
  • 1 rkl tillipyreetä
  • suolaa
Valmistusohjeet
  1. Paista öljyssä kuumalla pannulla kuhat nahkapuoli pannua vasten. Lisää voi ja anna kalan nahan ruskistua kullankeltaiseksi. Käännä kuha ja valele pannulta voi-öljyseosta kuhafileitä.
Puikulagnocchi
  1. Kuori ja keitä puikulat ja soseuta. Lisää keltuainen, jauhot, voi, tilli ja suola. Pyörittele massasta pieniä palloja tai tee massasta tanko ja leikkaa pieniä 3 cm pitkiä tankoja. Keitä suolaliemessä 2-3 minuuttia niin, että gnocchit nousee pintaan. Paista pannulla voissa ennen tarjoilua.