Parsaa ja XO-juustoa

Parsaa ja XO-juustoa
 
Raaka-aineet
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 100 g Allerum Präst XO-juustoa (kypsytetty 24 kk)
  • 4 kananmunaa
  • 2 tomaattia
  • ruohosipulia
  • Suolaa, mustapippuria, sitruunaa, timjamia, väkiviinietikkaa ja öljyä
Valmistusohjeet
  1. Kuori parsat. Laita kattilaan voita ja paista parsat kypsyydeltään al denteksi.
  2. Valmista uppomuna. Laita veteen etikkaa ja suolaa. Laita munat noin 80- asteiseen veteen ja keitä noin 5 minuuttia. Nosta reikäkauhalla munat pois vedestä.
  3. Leikkaa juustosta ohuita siivuja ja laita siivu munan päälle. Kuorruta polttolampulla juusto.
  4. Leikkaa tomaatista liha irti ja mausta suolalla ja mustapippurilla.