Piadina-leipä
Raaka-aineet
Pohjataikina
- 2 dl vehnäjauhoja
- 5 rkl sianihraa
- muutama lusikallinen vettä
- suolaa
Täyte
- 4 ahvenfileetä
- kapriksia
- mozzarellaa
- kirsikkatomaatteja
- salaattia
Valmistusohjeet
Pohjataikina
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vettä sen verran, että taikinasta tulee kiinteää. Anna taikinan seistä hetki. Tee taikinasta pari palloa ja kauli ohueksi pyöreäksi levyksi. Paista Piadina-leipä muurinpohjapannulla. Kääntele leipää useampi kerta. Mausta suolalla ja pippurilla molemmilta puolilta.
Täyte
- Paista ahvenet pannulla ennen leivän paistamista. Viipaloi tomaatit.
- Täytä leipä salaatinlehdillä, tomaattiviipaleilla, mozzarellalla, kapriksilla ja paistetuilla ahvenfileillä. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Lisää pinnalle tilkka öljyä.