Piadina-leipä

Piadina-leipä
 
Raaka-aineet
Pohjataikina
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 5 rkl sianihraa
  • muutama lusikallinen vettä
  • suolaa
Täyte
  • 4 ahvenfileetä
  • kapriksia
  • mozzarellaa
  • kirsikkatomaatteja
  • salaattia
Valmistusohjeet
Pohjataikina
  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vettä sen verran, että taikinasta tulee kiinteää. Anna taikinan seistä hetki. Tee taikinasta pari palloa ja kauli ohueksi pyöreäksi levyksi. Paista Piadina-leipä muurinpohjapannulla. Kääntele leipää useampi kerta. Mausta suolalla ja pippurilla molemmilta puolilta.
Täyte
  1. Paista ahvenet pannulla ennen leivän paistamista. Viipaloi tomaatit.
  2. Täytä leipä salaatinlehdillä, tomaattiviipaleilla, mozzarellalla, kapriksilla ja paistetuilla ahvenfileillä. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Lisää pinnalle tilkka öljyä.