Pikkuseepiaa ja paprikaa
Raaka-aineet
- 250 g seepiaa
- 2 punaista paprikaa
- 1 rasia pikkutomaatteja
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 1 sitruunaa
- suolaa, mustapippuria, valkosipulia ja öljyä
Valmistusohjeet
- Puhdista seepiat. Laita upposuolaan 5 minuutiksi. Huuhdo kylmällä vedellä ja kuivaa huolella.
- Grillaa paprikat mustiksi ja laita pussiin, jotta kuoren poistaminen helpottuu. Poista kuori ja siemenkota. Mausta paprikaliha.
- Kalttaa pikkutomaatit ja jäähdytä. Kuori ja mausta tomaatit.
- Laita paistinpannulle öljyä ja valkosipulia, lisää seepiat ja paista nopeasti kypsäksi. Mausta seepiat.
- Leikkaa veitsellä lehtipersiljasta ohuita siivuja. Lisää paprikalihan ja tomaattien sekaan.
- Tarjoile annos.