Pikkuseepiaa ja paprikaa

Pikkuseepiaa ja paprikaa
 
Raaka-aineet
  • 250 g seepiaa
  • 2 punaista paprikaa
  • 1 rasia pikkutomaatteja
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 1 sitruunaa
  • suolaa, mustapippuria, valkosipulia ja öljyä
Valmistusohjeet
  1. Puhdista seepiat. Laita upposuolaan 5 minuutiksi. Huuhdo kylmällä vedellä ja kuivaa huolella.
  2. Grillaa paprikat mustiksi ja laita pussiin, jotta kuoren poistaminen helpottuu. Poista kuori ja siemenkota. Mausta paprikaliha.
  3. Kalttaa pikkutomaatit ja jäähdytä. Kuori ja mausta tomaatit.
  4. Laita paistinpannulle öljyä ja valkosipulia, lisää seepiat ja paista nopeasti kypsäksi. Mausta seepiat.
  5. Leikkaa veitsellä lehtipersiljasta ohuita siivuja. Lisää paprikalihan ja tomaattien sekaan.
  6. Tarjoile annos.