Porsaan ulkofileetä ja maustettua perunasalaattia

Porsaan ulkofileetä ja maustettua perunasalaattia
 
Raaka-aineet
  • 600 g pintamaustettua porsaan ulkofileeleikettä
Perunasalaatti
  • 10-15 uutta perunaa
  • 2 kevätsipulia
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 suolakurkku
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 3 vihreää tankoparsaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta korianteria
Paprikapyree
  • 2 paprikaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • oliiviöljyä
  • suolaa
Valmistusohjeet
  1. Paista ulkofileeleikkeet paistinpannulla tai grillissä. Anna vetäytyä 5 minuuttia foliossa ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
Perunasalaatti
  1. Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. (Keitä mieluummin jo edellisenä päivänä).
  2. Leikkaa perunat lohkoiksi. Leikkaa sipuli ja kurkku siivuiksi. Kuori parsa ja kiehauta 2 minuuttia vedessä. Jäähdytä ja leikkaa n. 1 cm:n paloiksi. Sekoita ja mausta Dijon-sinapilla, tuoreella korianterilla, suolalla ja mustapippurilla.
Paprikapyree
  1. Leikkaa paprika pitkittäin kahteen osaan. Poista siemenet ja paahda uunissa ylävastusten alla pinta tummaksi, melkein mustaksi. Kuori paprika. Laita paprikat tehosekoittimeen, lisää oliiviöljy, valkosipuli ja suola. Soseuta massa sileäksi.