Possunfileepata

Possunfileepata
 
Raaka-aineet
  • 1 pintamaustettu possunfilee
  • 4 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 1 purjo
  • 1 valkosipuli
  • 100 g sokeriherneitä
  • tuoretta timjamia
  • suolaa
  • pippuria
  • öljyä
  • 1 l lihalientä
  • 3 rkl tomaattipyreetä
Valmistusohjeet
  1. Kuori ja pilko kasvikset.
  2. Leikkaa lihasta pihvejä ja paista ne kuumalla pannulla molemmin puolin.
  3. Kuullota kasvikset öljyssä kattilassa ja lisää tomaattipyree joukkoon. Jatka kuullottamista 5 minuuttia. Lisää lihaliemi sekä paistetut lihat joukkoon, hauduta hiljalleen kunnes kasvikset ovat kypsiä ja liha mureaa.