Possunfileepata
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
Annoksia: 4
Raaka-aineet
- 1 pintamaustettu possunfilee
- 4 perunaa
- 2 porkkanaa
- 1 sipuli
- 1 purjo
- 1 valkosipuli
- 100 g sokeriherneitä
- tuoretta timjamia
- suolaa
- pippuria
- öljyä
- 1 l lihalientä
- 3 rkl tomaattipyreetä
Valmistusohjeet
- Kuori ja pilko kasvikset.
- Leikkaa lihasta pihvejä ja paista ne kuumalla pannulla molemmin puolin.
- Kuullota kasvikset öljyssä kattilassa ja lisää tomaattipyree joukkoon.
- Jatka kuullottamista noin 5 minuuttia.
- Lisää lihaliemi sekä paistetut lihat joukkoon, hauduta hiljalleen kunnes kasvikset ovat kypsiä ja liha mureaa.