Possunfileepata

Possunfileepata
 
Esivalmistelu
Valmistusaika
Kokonaisaika
 
Annoksia: 4
Raaka-aineet
  • 1 pintamaustettu possunfilee
  • 4 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 1 purjo
  • 1 valkosipuli
  • 100 g sokeriherneitä
  • tuoretta timjamia
  • suolaa
  • pippuria
  • öljyä
  • 1 l lihalientä
  • 3 rkl tomaattipyreetä
Valmistusohjeet
  1. Kuori ja pilko kasvikset.
  2. Leikkaa lihasta pihvejä ja paista ne kuumalla pannulla molemmin puolin.
  3. Kuullota kasvikset öljyssä kattilassa ja lisää tomaattipyree joukkoon.
  4. Jatka kuullottamista noin 5 minuuttia.
  5. Lisää lihaliemi sekä paistetut lihat joukkoon, hauduta hiljalleen kunnes kasvikset ovat kypsiä ja liha mureaa.