Rapucocktail

 
Raaka-aineet
Rapumajoneesi
  • 150 g katkaravun lihaa hienonnettuna
  • 6 scampin pyrstöä valkosipuliöljyssä paistettuna
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 3 keltuaista
  • 40 g viinietikkaa
  • 4 dl rypsiöljyä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 4 g suolaa
  • 50 g ranskankermaa
Chilitahna
  • 20 punaista chiliä paahdettuna ja kuorittuna, siemenkalvo poistettuna
  • oliiviöljyä
Avocadokreemi
  • 2 avocadoa
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • 1rkl sokeria
  • 1 valkosipulin kynsi
  • suolaa
Lisukkeeksi
  • 100 g katkarapuja suolaliemessä
  • 1 kurkku palloina
  • 1 Cantaloupe-meloni palloina
  • 1 Romaine-salaatti
  • tilliä
  • kirveliä
Valmistusohjeet
Rapumajoneesi
  1. Hienonna scampit pyreeksi tehosekoittimessa. Lisää keltuaiset ja sinappi. Lisää öljyä ja etikkaa vuorotellen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää suola, katkaravut ja ranskankerma.
Chilitahna
  1. Soseuta chilit tehosekoittimessa ja lisää öljyä sen verran että saat tasaisen pyreen.
Avocadokreemi
  1. Kuori avocadot ja poista avocadoista kivet. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Tarkista maku.