Savulohta, kukkakaalia, fenkolia ja pinaattia

Savulohta, kukkakaalia, fenkolia ja pinaattia
 
Raaka-aineet
  • 600 g lohta
  • 1 fenkoli
  • n. 150 g pinaattia
  • 1 kukkakaali
  • 1 kevätsipuli
  • kapriksia
  • suolaa
  • sitruunaa
  • sokeria
Valmistusohjeet
  1. Suolaa lohi hyvissä ajoin, noin 15 minuuttia ennen savustamista. Laita savustuspurut alimmalle tasolle sähkösavustimeen. Päästä ensimmäiset savut ulos savustimesta ja laita sen jälkeen lohipalat savustimeen. Savusta lohta noin 8-10 minuuttia.
  2. Paista fenkolia 5-10 minuuttia muurinpohjapannulla. Leikkaa fenkolit ja laita paistumaan pannulle. Suikaloi sipulit pitkittäin ja lisää pannulle pehmenemään. Lisää sipulin sekaan pannulle öljyä sekä paloitellut kukkakaalit ja kaprikset. Suikaloi kevätsipulin vartta ja lisää pannulle. Lisää myös pinaatti. Purista sitruunamehua kasvisten joukkoon.
  3. Asettele kasvikset ja lohi lautaselle