Savustettua lohta, grillattua selleriä, sitruunamajoneesia sekä varhaisperunasalaattia

Savustettua lohta, grillattua selleriä, sitruunamajoneesia sekä varhaisperunasalaattia
 
Raaka-aineet
  • 600 g lohta
  • 1 selleri
  • ruohosipulia
  • 1 punasipuli
  • majoneesia
  • 1 sitruuna
  • 1 kg uusia perunoita
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä
Valmistusohjeet
  1. Suolaa lohi hyvissä ajoin. Savusta lohta noin 10 minuuttia
  2. Kypsennä foliossa grillissä selleriä noin 35 minuuttia.
  3. Purista sitruunaa majoneesin joukkoon. Hienonna ruohosipuli, paloittele selleri ja perunat lohkoiksi, pilko punasipuli ja lisää sitruunamajoneesin joukkoon. Mausta mustapippurilla.
  4. Asettele perunasalaatti lautaselle ja nosta lohipala annoksen päälle.