Siian mätiä ja maa-artisokkaa
Raaka-aineet
- 200 g maa-artisokkia
- 1 salottisipuli
- 1 omena
- 50 g voita
- suolaa
- sokeria
- omenamehua
- 100 g siian mätiä
- 1 ruukku ruohosipulia
Valmistusohjeet
- Kuori maa-artisokat ja salottisipuli. Leikkaa sipuli ja artisokka hienoksi. Jätä molempia vähän sivuun.
- Kuullota sipulit voissa pehmeäksi ja lisää pilkotut maa-artisokat.
- Lisää mausteet ja omenamehu sekä tilkka vettä.
- Keitä kypsiksi ja hienonna tehosekoittimessa.
- Tarkista maku.
- Leikkaa lopuista maa-artisokista ja salottisipulista ohuita lastuja.
- Mausta ja tarjoile siivut.
- Leikkaa ruohosipulit hienoksi ja tarjoile mädin kanssa.