Siian mätiä ja maa-artisokkaa

Siian mätiä ja maa-artisokkaa
 
Raaka-aineet
  • 200 g maa-artisokkia
  • 1 salottisipuli
  • 1 omena
  • 50 g voita
  • suolaa
  • sokeria
  • omenamehua
  • 100 g siian mätiä
  • 1 ruukku ruohosipulia
Valmistusohjeet
  1. Kuori maa-artisokat ja salottisipuli. Leikkaa sipuli ja artisokka hienoksi. Jätä molempia vähän sivuun.
  2. Kuullota sipulit voissa pehmeäksi ja lisää pilkotut maa-artisokat.
  3. Lisää mausteet ja omenamehu sekä tilkka vettä.
  4. Keitä kypsiksi ja hienonna tehosekoittimessa.
  5. Tarkista maku.
  6. Leikkaa lopuista maa-artisokista ja salottisipulista ohuita lastuja.
  7. Mausta ja tarjoile siivut.
  8. Leikkaa ruohosipulit hienoksi ja tarjoile mädin kanssa.