Siikaa ja pikkelöidyt sienet
Raaka-aineet
- 100 g sieniä
- 4 siikafileetä
- 2 Rosamunda-perunaa
- friseesalaattia
- ruohosipulia
- suolaa
- voita
- timjamia
- kylmäpuristettua rypsiöljyä
Valmistusohjeet
- Kiehauta 1-2-3-liemi. Voit maustaa liemen halutessasi esimerkiksi timjamilla tai neilikalla.
- Puhdista kantarellit huolellisesti ja kaada 1-2-3-liemi sienten päälle.
- Anna seistä vähintään vuorokauden ajan.
- Leikkaa peruna neljään osaan ja poista kuoret (voit käyttää myös rengasmuottia, jotta saat pyöreät särmät). Kypsennä perunat kattilassa voin, timjamin ja valkosipulin kera miedolla lämmöllä.
- Mausta siiat suolalla ja paista kypsiksi pannulla nahkapuoli alaspäin.