Siikaa ja pikkelöidyt sienet

Siikaa ja pikkelöidyt sienet
 
Raaka-aineet
  • 100 g sieniä
  • 4 siikafileetä
  • 2 Rosamunda-perunaa
  • friseesalaattia
  • ruohosipulia
  • suolaa
  • voita
  • timjamia
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
Valmistusohjeet
  1. Kiehauta 1-2-3-liemi. Voit maustaa liemen halutessasi esimerkiksi timjamilla tai neilikalla.
  2. Puhdista kantarellit huolellisesti ja kaada 1-2-3-liemi sienten päälle.
  3. Anna seistä vähintään vuorokauden ajan.
  4. Leikkaa peruna neljään osaan ja poista kuoret (voit käyttää myös rengasmuottia, jotta saat pyöreät särmät). Kypsennä perunat kattilassa voin, timjamin ja valkosipulin kera miedolla lämmöllä.
  5. Mausta siiat suolalla ja paista kypsiksi pannulla nahkapuoli alaspäin.