Sisäpaistia, uunipunajuuria ja vuohenjuusto-rucolasalaattia

Sisäpaistia, uunipunajuuria ja vuohenjuusto-rucolasalaattia
 
Raaka-aineet
  • 1 kg sisäpaistia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 5 timjamin oksaa
  • 1 valkosipuli
  • öljyä
Uunipunajuuria ja vuohenjuusto-rucolasalaattia
  • 4 punajuurta
  • 300 g vuohenjuustoa
  • 1 rasis rucolasalaattia
  • 0,5 dl pinjansiemeniä
  • pala purjoa
  • 10 minitomaattia
  • suolaa
  • oliiviöljyä
  • balsamiviinietikkaa
Valmistusohjeet
  1. Puhdista paisti kalvoista. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paahda lihaan kauttaaltaan ruskea väri. Mausta filee suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja timjamilla. Loppukypsennä 80-asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpö on 54-56 astetta. Anna lihan vetäytyä ennen tarjoilua.
Uunipunajuuria ja vuohenjuusto-rucolasalaattia
  1. Kuori ja lohko punajuuret. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla, öljyllä sekä tilkalla balsamiviinietikkaa. Kääri punajuuret folioon ja kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Halkaise tomaatit ja suikaloi purjo. Pese rucolasalaatti ja kuivaa hyvin. Sekoita ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Leikkaa paahtopaistista ohuita viipaleita ja asettele ne lautaselle. Asettele punajuuret kauniisti paistiviipaleiden päälle. Nostele raikas salaatti annoksen päälle sekä murenna vuohenjuusto joukkoon.