Sitruunagnoccheja, pinaattia ja pähkinää
Raaka-aineet
- 500 g perunoita
- 50 g voita
- 60 g maizenaa
- 80 g keltuaisia
- 6 g suolaa
- 1 sitruunan kuori
- 100 g pinaatti
- 50 g saksanpähkinöitä
Valmistusohjeet
- Paahda perunat uunissa kypsäksi. Kuori perunat ja purista perunaraudan läpi tasaiseksi massaksi.
- Lisää hieman jäähtyneeseen massaan keltuainen, suola, jauhot sekä sitruunan kuori.
- Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Pursota noin sentin paksuisia tankoja.
- Leikkaa noin sentin paloja.
- Keitä gnoccheja vedessä niin, että ne nousevat pinnalle. Nostele pyyhkeen päälle ja kuivaa.
- Paista gnocchit voissa. Lisää pähkinät sekä pinaatti.
- Tarjoile ohuiden parmesaanilastujen ja oliiviöljyn kera.