Sitruunagnoccheja, pinaattia ja pähkinää

Sitruunagnoccheja, pinaattia ja pähkinää
 
Raaka-aineet
  • 500 g perunoita
  • 50 g voita
  • 60 g maizenaa
  • 80 g keltuaisia
  • 6 g suolaa
  • 1 sitruunan kuori
  • 100 g pinaatti
  • 50 g saksanpähkinöitä
Valmistusohjeet
  1. Paahda perunat uunissa kypsäksi. Kuori perunat ja purista perunaraudan läpi tasaiseksi massaksi.
  2. Lisää hieman jäähtyneeseen massaan keltuainen, suola, jauhot sekä sitruunan kuori.
  3. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  4. Pursota noin sentin paksuisia tankoja.
  5. Leikkaa noin sentin paloja.
  6. Keitä gnoccheja vedessä niin, että ne nousevat pinnalle. Nostele pyyhkeen päälle ja kuivaa.
  7. Paista gnocchit voissa. Lisää pähkinät sekä pinaatti.
  8. Tarjoile ohuiden parmesaanilastujen ja oliiviöljyn kera.