Suppilovahveroita ja tryffelipastaa

Suppilovahveroita ja tryffelipastaa
 
Raaka-aineet
  • 400 g tuorepastaa
  • 400 g suppilovahveroita tai muita tuoresieniä
  • 2 shalottisipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl voita
  • 2 dl kermaa
  • 2 kananmuna
  • 10 g tryffelimurskaa
  • 1 rkl tryffeliöljyä
  • 100 g parmesaaniraastetta
  • ruohosipulia
  • lehtipersiljaa
Valmistusohjeet
  1. Puhdista sienet ja kuori ja pilko sipulit.
  2. Paista sienet ja sipulit kevyesti voissa.
  3. Sekoita kulhoon kerma, kananmunat ja tryffelimurska. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keitä pasta suolavedessä.
  5. Yhdistä sienten ja sipulien joukkoon pannulle pasta ja kermaseos. Anna kiehahtaa ja mausta parmesaanilla ja yrteillä.