Suppilovahveroita ja tryffelipastaa
Raaka-aineet
- 400 g tuorepastaa
- 400 g suppilovahveroita tai muita tuoresieniä
- 2 shalottisipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 rkl voita
- 2 dl kermaa
- 2 kananmuna
- 10 g tryffelimurskaa
- 1 rkl tryffeliöljyä
- 100 g parmesaaniraastetta
- ruohosipulia
- lehtipersiljaa
Valmistusohjeet
- Puhdista sienet ja kuori ja pilko sipulit.
- Paista sienet ja sipulit kevyesti voissa.
- Sekoita kulhoon kerma, kananmunat ja tryffelimurska. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä pasta suolavedessä.
- Yhdistä sienten ja sipulien joukkoon pannulle pasta ja kermaseos. Anna kiehahtaa ja mausta parmesaanilla ja yrteillä.