Tartarpihvi ja ryytisinappimajoneesia
Raaka-aineet
- 200 g naudan sisäfileetä
- 50 g kapriksia (pieniä)
- 1 banaanishalottisipuli
- 2 rkl Dijon-ryytisinappia
- 10 g Worchestershire-kastiketta
- 4 keltuaista
- 2 kananmunaa
- 200 g rypsiöljyä
- 10 g valkoviinietikkaa
- 1 nippu ruohosipuli
- 1 rs minisalaattia
Valmistusohjeet
- Poista sisäfileestä kaikki kalvot. Leikkaa niin hienoksi kuutioiksi kuin vain mahdollista. Leikkaa shalottisipuli hienoiksi kuutioiksi ja sekoita lihan kanssa. Leikkaa myös kaprikset ja ruohosipuli niin hienoiksi kuin mahdollista ja sekoita lihan joukkoon. Mausta lihamassa suolalla, pippurilla ja Worchestershire-kastikkeella.
- Valmista majoneesi kahdesta keltuaisesta ja rypsiöljystä. Mausta majoneesi valkoviinietikalla ja ryytisinapilla. Tarjoile minisalaatin ja majoneesin kanssa.