Toast Skagen

Toast Skagen
 
Raaka-aineet
  • 100 g käsin kuorittuja katkarapuja
  • 1 dl majoneesia
  • 1 kananmuna
  • 2 siivua vaaleata leipää
  • 1 punasipuli
  • tilliä
  • sitruunaa
  • voita,
  • valkoviinietikkaa
  • mustapippuria, suolaa, sokeria
  • sinappia
  • minisalaatteja (esim. krassia, herneenversoja
  • mätiä
Valmistusohjeet
  1. Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja katkaravut. Tarkista maku.
  2. Keitä kananmunaa seitsemän minuuttia ja jäähdytä. Kuori kananmuna ja hienonna.
  3. Paista vaaleat leipäviipaleet voissa kauniin ruskeaksi.
  4. Kuori punasipuli ja leikkaa siitä ohuita lastuja. Mausta suolalla, sokerilla sekä valkoviinietikalla.
  5. Tarjoile annos salaatin kanssa