Vasikkaa ja röstiperunaa

Vasikkaa ja röstiperunaa
 
Raaka-aineet
  • 400 g vasikan sisäfileetä (juottovasikkaa tai ruohovasikkaa)
  • 2 Rosamunda-perunaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 100 g vuohenjuustoa
  • 1 purjo
  • 1 rasia pinaattia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • sitruunaa
  • öljyä
  • kermaa
Valmistusohjeet
  1. Kuori ja raasta perunat. Mausta perunaraaste suolalla ja mustapippurilla. Laita pannulle öljyä ja purista ylimääräiset nesteet perunoista. Laita perunaraaste kuumalle pannulle ja paista kypsäksi.
  2. Laita purjo kylmään veteen ja anna seistä noin tunti.
  3. Laita vuohenjuusto, kuorittu valkosipulin kynsi ja tilkka kermaa tehosekoittimeen ja sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Levitä juustomassa röstin väliin, vuoraa peruna pinaatilla.
  5. Kypsennä purjo grillaamalla mustaksi ja poista palannut osa. Leikkaa purjo annospaloiksi ja mausta.
  6. Mausta vasikka suolalla ja mustapippurilla Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä mediumiksi.
  7. Tarjoile annos.