Vasikkaa ja röstiperunaa
Raaka-aineet
- 400 g vasikan sisäfileetä (juottovasikkaa tai ruohovasikkaa)
- 2 Rosamunda-perunaa
- 1 valkosipulin kynsi
- 100 g vuohenjuustoa
- 1 purjo
- 1 rasia pinaattia
- suolaa
- mustapippuria
- sitruunaa
- öljyä
- kermaa
Valmistusohjeet
- Kuori ja raasta perunat. Mausta perunaraaste suolalla ja mustapippurilla. Laita pannulle öljyä ja purista ylimääräiset nesteet perunoista. Laita perunaraaste kuumalle pannulle ja paista kypsäksi.
- Laita purjo kylmään veteen ja anna seistä noin tunti.
- Laita vuohenjuusto, kuorittu valkosipulin kynsi ja tilkka kermaa tehosekoittimeen ja sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Levitä juustomassa röstin väliin, vuoraa peruna pinaatilla.
- Kypsennä purjo grillaamalla mustaksi ja poista palannut osa. Leikkaa purjo annospaloiksi ja mausta.
- Mausta vasikka suolalla ja mustapippurilla Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä mediumiksi.
- Tarjoile annos.