Viljapossun pihvifilee- ja kasvisvartaita
Raaka-aineet
- 800 g possun pihvifileetä
- 1 chili
- 2 rkl sokeria
- 1 dl öljyä
- 1 kesäkurpitsa
- pala vesimelonia
- 8 herkkusientä
- 2 sipulia
- 1 paprika
- suolaa
- öljyä
Omena-sellerisalaattia
- 2 omenaa
- pala juuriselleriä
- 2 varsisellerin vartta
- 1 dl majoneesia
- hienonnettua persiljaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohjeet
- Leikkaa liha kuutioiksi. Kuori ja kuutioi kasvikset. Hienonna valkosipuli ja chili, lisää sokeri sekä öljy. Sekoita ainekset sekaisin ja mausta lihat sekä kasvikset seoksella. Mausta lopuksi suolalla.
- Tee vartaat: jos käytät puutikkuja muista liottaa 15 minuuttia kylmässä vedessä ennen lihojen ja kasvisten laittamista vartaaseen.
- Paista vartaat grillissä tai pannulla kunnes lihat ja kasvikset ovat kypsiä.
Omena-sellerisalaattia
- Kuori ja suikaloi omena ja sellerit. Sekoita majoneesi joukkoon ja mausta suolalla, hienonnetulla persiljalla sekä pippurilla.