Viljapossun pihvifilee- ja kasvisvartaita

Viljapossun pihvifilee- ja kasvisvartaita
 
Raaka-aineet
  • 800 g possun pihvifileetä
  • 1 chili
  • 2 rkl sokeria
  • 1 dl öljyä
  • 1 kesäkurpitsa
  • pala vesimelonia
  • 8 herkkusientä
  • 2 sipulia
  • 1 paprika
  • suolaa
  • öljyä
Omena-sellerisalaattia
  • 2 omenaa
  • pala juuriselleriä
  • 2 varsisellerin vartta
  • 1 dl majoneesia
  • hienonnettua persiljaa
  • suolaa
  • mustapippuria
Valmistusohjeet
  1. Leikkaa liha kuutioiksi. Kuori ja kuutioi kasvikset. Hienonna valkosipuli ja chili, lisää sokeri sekä öljy. Sekoita ainekset sekaisin ja mausta lihat sekä kasvikset seoksella. Mausta lopuksi suolalla.
  2. Tee vartaat: jos käytät puutikkuja muista liottaa 15 minuuttia kylmässä vedessä ennen lihojen ja kasvisten laittamista vartaaseen.
  3. Paista vartaat grillissä tai pannulla kunnes lihat ja kasvikset ovat kypsiä.
Omena-sellerisalaattia
  1. Kuori ja suikaloi omena ja sellerit. Sekoita majoneesi joukkoon ja mausta suolalla, hienonnetulla persiljalla sekä pippurilla.