Hernesosekeittoa (Creme Ninon) ja paistettuja jättikatkarapuja

Hernesosekeittoa (Creme Ninon) ja paistettuja jättikatkarapuja
 
Raaka-aineet
Hernesosekeitto
  • 200 g herneitä
  • 2 dl vettä
  • 2 dl kerma
  • 1 dl ranskankerma
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • oliiviöljyä
Paistetut jättikatkaravut
  • 6 jättikatkaravunpyrstöä
  • 1 salottisipulia
  • pikkusalaattia
  • öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
Valmistusohjeet
Hernesosekeitto
  1. Hienonna valkosipulinkynsi. Kiehauta vesi ja kerma. Lisää herneet ja mausta suolalla. Soseuta keitto tehosekoittimessa ja lisää ranskankerma. Tarkista maku
Paistetut jättikatkaravut
  1. Leikkaa ravunpyrstöt kuutioiksi. Kuori ja hienonna salottisipuli. Paista ravut sekä sipulit kuumalla pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile keiton kanssa.