Hernesosekeittoa (Creme Ninon) ja paistettuja jättikatkarapuja
Raaka-aineet
Hernesosekeitto
- 200 g herneitä
- 2 dl vettä
- 2 dl kerma
- 1 dl ranskankerma
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa
- oliiviöljyä
Paistetut jättikatkaravut
- 6 jättikatkaravunpyrstöä
- 1 salottisipulia
- pikkusalaattia
- öljyä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohjeet
Hernesosekeitto
- Hienonna valkosipulinkynsi. Kiehauta vesi ja kerma. Lisää herneet ja mausta suolalla. Soseuta keitto tehosekoittimessa ja lisää ranskankerma. Tarkista maku
Paistetut jättikatkaravut
- Leikkaa ravunpyrstöt kuutioiksi. Kuori ja hienonna salottisipuli. Paista ravut sekä sipulit kuumalla pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile keiton kanssa.